DiGITAL avgångstavla

Installation:

Koppla in USB-kabeln i en mobilladdare eller dator.

1. Koppla upp dig mot skyltens WIFI-hotspot från din telefon
2. Skriv in lösenordet som visas på skärmen
3. Skriv in http://192.168.4.1 i en webbläsare

Du möts nu av skyltens sida för inställningar. Härifrån ansluter du skylten till ditt eget hemmanätverk, anger vilken station du vill se och vilka övriga inställningar du önskar.

OBS: Om dina grannars nätverk syns, men inte ditt, behöver du ställa in 2,4 GHz bandbredd i din router.

Inställningssida

Ändra inställningar:

När skylten väl är uppkopplad mot ditt hemmanätverk tilldelas den en egen IP-adress av din router. Adressen visas alltid vid uppstart av skylten, och används hädanefter för att nå inställningar.

Exempel på IP-adress

Felsökning:

– Får skylten tillräckligt mycket ström?

Skylten behöver en stabil strömkälla. En helt vanlig mobilladdare funkar oftast, men vissa varianter kan vara för svaga. Det går även att koppla in skylten i en dator.

– VAR står skylten?

Olika routrar fungerar på lite olika sätt, men i regel fungerar skylten bäst om den inte står för nära eller för långt ifrån routern och inte hamnar i “radioskugga”.

– Är routern inställd på 2,4GHz bandbredd?

Trådlösa produkter använder sig vanligtvis av antingen 2,4GHz eller 5GHz bandbredd. Genom att logga in på routern kan du aktivera 2,4GHz om det inte redan är inställt.

– Har du senaste mjukvaran?

Ibland hittar vi förbättringsmöjligheter i skylten – utökad funktionalitet, effektiviseringar eller buggfixar. Genom att uppdatera till senaste versionen säkerställer du att skylten fungerar så bra som möjligt!

Uppdatera till senaste version

Beställ

Skylten har måtten 35x11x5cm och levereras med en 2m USB-C kabel samt 1 års garanti och support. Besök vår webbshop för att beställa.